Privacystatement  

Algemeen

siebrecht masseert gevestigd aan Willem de Zwijgerlaan 150-III, 1056 JV Amsterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Webadres: https://siebrechtmasseert.nl

Bedrijfsadres: Willem de Zwijgerlaan 150-III, 1056 JV Amsterdam

Tel.: +31 0641974646

Persoonsgegevens die siebrecht masseert verwerkt

siebrecht masseert verwerkt de persoonsgegevens die je aan mij hebt verstrekt in het kader van de uitvoering van mijn dienstverlening.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die siebrecht masseert verwerkt:

  • Voor- en achternaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Bankrekeninnummer

Met welk doel en op basis van welke grondslag siebrecht masseert persoonsgegevens verwerkt

siebrecht masseert verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling;
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren;
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten;
  • In het kader van het uitoefenen van de door siebrecht masseert aangeboden dienstverlening.

Geautomatiseerde besluitvorming

Siebrecht masseert neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen GEEN besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen zijn besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (eigenaar siebrecht masseert) tussen zit.

Hoe lang siebrecht masseert persoonsgegevens bewaard

siebrecht masseert bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Ik hanteer de wettelijke bewaartermijnen van 7 jaar (belastingwetgeving) de door jou verstrekte persoonsgegevens.           

Delen van persoonsgegevens met derden

siebrecht masseert verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst (zoals bijvoorbeeld de boekhouder/belastingkantoor) met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die ik gebruik

siebrecht masseert gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kan ik hiermee mijn website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door siebrecht masseert en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij mij een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die ik van jou beschik in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar siebrecht@siebrechtmasseert.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vraag ik jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Ik reageer zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

Hoe ik persoonsgegevens beveilig

siebrecht masseert neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met Siebrecht Vroom via: siebrecht@siebrechtmasseert.nl

Klacht persoonsgegevens

Siebrecht masseert wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons