Graag hoor ik wat je van de massage vond!

Verplicht

Hèhè….. Ik ben thuis. Bij Siebrecht …

Hèhè…..Ik ben thuis.
Bij Siebrecht was werkelijk alles goed. Waar sommigen te afstandelijk voelen of juist veel te dichtbij komen, is de nabijheid bij Siebrecht precies goed.
Waar anderen te stevig of juist te zacht aanraken, raakt Siebrecht precies goed aan.
In deze massage kon ik heerlijk diep wegzakken. Want ik voelde: Siebrecht is de spaceholder. Zij houdt alles voor mij in de gaten en ik mag nu alles loslaten. Alles was comfortabel en warm en zacht.
Ik masseer nu 22 jaar en ein-de-lijk kwam ik thuis.
Hèhè!

Esther
12/11/2020

Erg ontspannen …

Erg ontspannen en stevig wanneer nodig!

Joost
22/09/2020

Een massage bij Siebrecht is …

Een massage bij Siebrecht is een bijzonder fine ervaring. Siebrecht is open en geïnteresseerd,dus dat is al een ontspannen begin. Ze geeft ruim aandacht aan de plekken waar het vastzit.Tijdens de “behandeling” kun je je echt goed ontspannen, want je voelt meteen dat je in handen bent van een kundige masseur met veel hart voor het vak. Na de massage voelde ik me licht en soepel. Alsof je een heerlijke mini vakantie hebt gehad.

Resham Newalsing
19/09/2020

Een oh zo fijne massage …

Een oh zo fijne massage van Siebrecht gekregen! In volledige aanwezigheid met handen & hart afgestemd op wat ik hebben kon en nodig had op dat moment. Een waardevol kado!

Sacha Pasveer
29/10/2019

Een heerlijk ontspannen slow-massage …

Een heerlijk ontspannen slow-massage van Siebrecht gekregen, een oxytocine-boost! De volledige aandacht van haar, die ik via haar handen heb mogen ontvangen, was een weldaad.

Saskia Meijsse
08/10/2019

Na de massage voelde ik mij opgefrist …

Na de massage voelde ik mij opgefrist en ontspannen. Siebrecht masseert vanuit haar hart, ze is volkomen zichzelf. Het voelt heel natuurlijk hoe ze je ‘onder handen neemt’. Handdoek erop, handdoek eraf. Het is een mooi ritueel waar ze alle tijd voor neemt. Bijzondere ervaring om door je dochter gemasseerd te worden, vertrouwd en zonder gêne.

José Juten
16/07/2019

Een heerlijke massage, waar Siebrecht …

Een heerlijke massage, waar Siebrecht uitgebreid te tijd voor heeft genomen. Ze voelt goed aan waar de punten zitten die extra aandacht nodig hebben, pakt die stevig aan, maar zonder dat het pijn doet. Ze heeft duidelijk liefde voor het vak! Absoluut een aanbeveling waard.

Friso Spinhoven
10/07/2019

Siebrecht weet je bij binnenkomst op je gemak te stellen …

Siebrecht weet je bij binnenkomst op je gemak te stellen door persoonlijke aandacht en gerichte vragen over je verwachting. Op een professionele wijze weet ze precies dat deel van je lichaam te masseren wat echt aandacht verdient. Haar full body massage is krachtig zonder dat het een martelgang wordt, maar is zeker ook geen aaien. Na haar massage was de spanning in mijn rug en nek verdwenen en vond ik het jammer dat de tijd verstreken was. Bij het verlaten van haar woning was op de steile trap al de verbetering goed merkbaar. Door mij aan jou van harte aanbevolen.

Frans Rijntjes
05/07/2019

De massage van Siebrecht is zeer goed bevallen …

De massage van Siebrecht is zeer goed bevallen. Ze heeft uitgebreid de tijd genomen en heeft overduidelijk veel verstand van haar vak. Ik heb heerlijk kunnen ontspannen en voelde me naderhand herboren. Een absolute aanrader.

Bram ter Huurne
10/04/2019

Fijne ervaring en zeer goede massage …

Fijne ervaring en zeer goede massage. Siebrecht heeft aandacht voor je klachten. Ze is vriendelijk, rustig en beheerst. Door de aangename sfeer is het gemakkelijk je volledig te ontspannen. Ik voel mij door de massage vitaler en energieker. Een aanrader!

Ingrid
08/04/2019

Al een aantal keer heb me door Siebrecht laten masseren …

Al een aantal keer heb ik me door Siebrecht laten masseren. Ze neemt altijd rustig de tijd om te vragen hoe het gaat, zodat je al helemaal op je gemak bent als de massage begint. Ze luistert goed naar hetgeen ik haar vertel. De massage was elke keer heerlijk! Lekker stevig en met veel aandacht. Alle keren kwam ik met een heerlijk ontspannen lijf thuis. Ik kom zeker nog vaak terug! Echt een aanrader!

Astrid Kleene-Rombouts
03/04/2019

Met 8 maanden zwanger heb ik een heerlijke massage gekregen …

Met 8 maanden zwanger heb ik een heerlijke massage gekregen van Siebrecht. Het was fijn om weer eens ‘op mijn buik’ te kunnen liggen, dankzij de uitsparing daarvoor in de massagetafel. De massage zorgde voor ultieme ontspanning! Geweldig om zo verwend te worden.

Julia Schmidt
18/02/2019

Mijn ervaring bij Siebrecht is zeer positief …

Mijn ervaring bij Siebrecht is zeer positief. Voorafgaand aan de massage nam ze onder het genot van een kopje thee rustig de tijd mij iets beter te leren kennen. Tijdens de massage nam ze deze informatie mee. De massage was fijn, stevig, er werd genoeg tijd genomen en ik kon me goed ontspannen! Ik zou Siebrecht dan ook zeker aanbevelen. Vooral het persoonlijke vond ik zeer prettig!

Gemma
07/02/2019

De massage van Siebrecht is echt heel fijn! …

De massage van Siebrecht is echt heel fijn! Heerlijk ontspannend. Ze straalt een soort hele fijne rust uit. Haar ‘touch’ is tegelijkertijd heel fijn zacht en toch ook krachtig. Precies goed. Ik heb er erg van genoten, ik stond daarna als nieuw weer buiten! Zeer zeker een aanrader.

Daniel Testas
24/01/2019

Echt een aanrader! Heerlijke massage …

Echt een aanrader!
Heerlijke massage mogen ontvangen van Siebregt in haar thuispraktijk!
Goede sfeer, ontspannend muziekje en een heerlijke ontspanningsmassage!
Wat mij direct opviel, was de zorg die ze aan mij besteedde. Vragen of ik comfortabel lag en het warm genoeg was. Na afloop nog een glas thee aangeboden gekregen, kortom een echte aanrader!

Sander Faass
19/12/2018

Heerlijke massage gehad in de thuispraktijk …

Heerlijke massage gehad in de thuispraktijk van Siebrecht. Fijne ruimte, muziekje, heerlijk zachte tafel en handdoeken en erg tevreden met haar massage, zowel toen ze me masseerde als nu de volgende dag. Ik kon me goed ontspannen en dat gevoel houdt aan 🙂

Kelly Robertson
14/12/2018

Siebrecht geeft een …

Siebrecht geeft een heerlijke, aandachtige massage.

John Cartwright
24/11/2018

Siebrecht heeft een hele fijne massagestijl …

Siebrecht heeft een hele fijne massagestijl. Ze masseert afwisselend zacht en diep waardoor je heel makkelijk en goed kunt ontspannen. Echt heerlijke massages, ik wil niets anders meer! En ze is een hele prettige lieve vrouw die je op je gemak stelt waardoor de hele afspraak ontspannen is.

Marije
24/11/2018

Top ervaring …

Top ervaring. Even helemaal van de wereld zijn en weer vol energie zitten.

Patrick Bot
05/11/2018
Ga naar de bovenkant