Hoofdmassage

Wist je dat gedachten je gespannen kunnen maken en dat dit veel invloed heeft op je algehele gesteldheid? Dit is een massage met de focus op het hoofd, drukpunten rond het gezicht en de spieren en aanhechtingen in het nekgebied. Je zit hoog in je energie en hebt veel aan je hoofd. Deze massage laat je gedachten een beetje neerdalen, zodat je tot rust kan komen en wat meer kunt relativeren. Ook bij migraine of spanningshoofdpijn is dit een uitermate geschikte behandeling.

30 min. - 60 euro
60 min. - 80 euro

Voetreflexmassage

Tijd om je voeten eens goed onder handen te nemen. Onder je voetzolen zit je hele lichaam volgens de wijsheden van de voetreflexologie (een traditionele Chinese geneeswijze). Het is magisch, maar als je voeten worden gemasseerd, masseer je dus eigenlijk het hele lichaam. Onder je voeten zitten veel zenuwuiteinden, meridianen en acupunctuurpunten. Bij massage voorziet het netwerk van meridianen het hele lichaam en alle organen van nog meer levensenergie.

30 min. - 60 euro
45 min. - 70 euro

Deep tissue massage

Heb je het gevoel dat je spieren even goed aangepakt en opgeschut moeten worden. Dan is deze stevige massage geschikt voor jou. Een intensieve massage die is te boeken voor het bovenlichaam of het hele lichaam. Ik ga dieper in op stijve spieren en spierknopen en wissel dit af met een ritmische massage over het te behandelen gebied. Deze massage is heel geschikt voor iedereen die veel in een statische houding zit, bijvoorbeeld doordat je nu veel thuiswerkt achter je laptop. Je wordt je bewuster van je houding en je ademhaling en je voelt meer ruimte.

60 min. - 80 euro
90 min. - 100 euro

Nek schouder rugmassage

Een mix van lange stroken en het dieper werken op de spieren van het bovenlichaam. Door je drukke bestaan kan je lichaam soms wat strak en gespannen aanvoelen. Je zit vaak lang in dezelfde houding en hebt een alsmaar aanhoudende gedachtestroom. Je ademhaling is oppervlakkiger dan normaal en je voelt je moe en afgemat. Deze massage is ideaal als energy boost en geeft je meer lucht en lichtheid. Laat op je thuiskantoor de boel de boel en kom liggen voor een moment voor jezelf. Als je dat wilt met hoofd- en/of gezichtsmassage.

60 min. - 80 euro
90 min. - 100 euro

 
Zwangerschapsmassage

Als je zwanger bent verandert er veel in je lichaam en je leven. Je verwacht een kindje. Dat is een hele bijzondere en intensieve periode zowel lichamelijk als geestelijk. Het is extra belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen. Ik kan je daarbij ondersteunen. Speciaal voor de zwangeren, de zwangerschapsmassage op de buik (vanwege de uitsparing voor buik en borsten in de tafel). Je kunt je hardwerkende lichaam in de tafel laten zakken en je overgeven aan de flow van de massage. Te boeken vanaf 12 weken zwangerschap.

45 min. - 70 euro
60 min. - 80 euro

Full body massage

Als je hele lichaam moe aanvoelt en je hoofd overloopt met gedachten kan je voorkeur liggen bij een full body massage. Immers lichaam en gedachten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In deze massage wil ik je meenemen naar een staat tussen totale ontspanning en slapen. Je bent je nog net bewust wat er gebeurt, waardoor je de ontspannende werking van de massage kunt ervaren en je gedachten zonder oordeel aan je voorbij kunt laten gaan. Als je wilt kan ik wat dieper werken in bijvoorbeeld het schoudergebied.

60 min. - 80 euro
90 min. - 100 euro
120 min. - 125 euro