Voor website

Een drukke baan, een eigen bedrijf, gezinsleven en veel andere verplichtingen geven je het gevoel dat je nooit uit staat. Om het leven van alledag aan te kunnen is het belangrijk om te kunnen ontspannen en opladen. Dat kan heel goed door massage. Je zult merken dat het bijdraagt aan je welzijn en geluksgevoel. Ik adviseer je hier graag in. Voor even helemaal niks moeten en je gedachten naar de achtergrond laten verdwijnen. Mijn doel: jou naderhand ontspannen en lichter de praktijk uit laten lopen.

In mijn praktijk laat je de wereld even aan je voorbij gaan en loop je binnen in een wereld vol ontspanning. In een massagesessie wil ik je een gevoel van welbehagen geven. Een moment waarin je je veilig voelt, je aan kunt geven wat jij op dat moment nodig hebt en helemaal jezelf kunt zijn. Het is jouw ultieme relaxmoment, omdat je het verdient om je gebalanceerd en gelukkig te voelen.

Masseren is wat ik het allerliefste doe. Vanaf het moment dat ik met massage in aanraking kwam vind ik dit het allermooiste en meest inspirerend om te doen. In 2016 maakte ik de switch van kantoor naar de massage. Dat is één van de beste keuzes die ik heb gemaakt in mijn leven! Lichaamswerk blijft mij altijd boeien. Er is oneindig veel te leren over het menselijk lichaam en de psyche die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Ik vind het heel belangrijk om me in mijn vakgebied te blijven ontwikkelen door ervaringen, contact met vakgenoten, scholing en persoonlijke ontwikkeling. Mijn enthousiasme voor de massage deel ik ook graag met de wereld om mij heen in mijn werk als tekstschrijver.