Ik ben Siebrecht Vroom en in 2016 heb ik het roer omgegooid naar de massage. Een van de beste keuzes die ik heb gemaakt. Er ontbrak naar mijn idee altijd een essentieel onderdeel in mijn werk, maar ik wist niet goed wat. In de nazomer van 2016 vond ik waar ik al die tijd naar zocht: ik word masseur!

Die bewuste nazomer deed ik een aantal weken een kickboxtraining in Thailand. Ik trainde vier uur per dag in de zinderende hitte. Een unieke ervaring en een enorme fysieke uitputtingsslag. Doordat ik mezelf tot het uiterste dreef, kwam ik op plekken in mijn hoofd, waar ik nog nooit was geweest. Ik werd aan het denken gezet over mijn leven en carrière in Nederland. In mijn professionele ontwikkeling stond ik stil en ik haalde geen energie meer uit mijn werk. In deze weken liet ik me ook veel masseren. Ik had tussen de trainingen door zeeën van tijd om na te denken en kwam tot de conclusie dat wat ik in mijn loopbaan mist de helende kracht van contact was. Vanaf dat moment besef ik me wat dát een verschil kan maken; echt contact. In Nederland teruggekomen schreef ik me in voor de opleiding tot masseur bij Holos. Dat voelde als thuiskomen.

Vanaf mijn eerste lesdag bij Holos leer ik elke dag over de massage, technieken, de persoon op de tafel en de complexiteit en veerkracht van het menselijk lichaam. Dat is voor mij het leukste en meest waardevolle wat er is! Ik nodig je van harte uit bij mij op de massagetafel.